zondag 23 augustus 2020

Zondag 23 augustus 2020

De laatste week voor we weer naar school moeten. En wij zijn de gelukzakken die deze week nog een week dolle pret op de boerderij mogen beleven. Tegen 15u beginnen onze deelnemers toe te komen. Blij om de vele bekende gezichten die ons na al die jaren steeds opnieuw begroeten en ook heel blij om nieuwe kinderen te mogen leren kennen. We zien het direct, het wordt een fantastische week.

Na een vieruurtje zijn we klaar om naar de kamers te trekken en onze valiezen uit te pakken.
Beste ouders, jullie zijn er toch van op de hoogte dat het kamp maar 1 week duurt? Sommige kinderen hebben kledij genoeg bij voor een maand J.

Onze buikjes begonnen al snel te grommen. We kregen lekkere macaroni en als dessert deelden onze 2 huisbananen heerlijke bananen uit.

Tijd om te spelen. We zaten rustig op het terras toen de zusjes Kriegel buiten kwamen. Ze hebben blijkbaar de boerderij geërfd van Oom Kriegel. Die is dood, maar zijn geest was er wel de hele avond bij. We kregen een geheime boodschap die we moesten ontcijferen. Om die boodschap te kunnen lezen moesten we letters zoeken, kampdansen, foto’s maken,…
Uiteindelijk lukte het ons om te lezen wat er stond. Er blijkt een schat op de boerderij verstopt te liggen. Morgen hebben we opnieuw afgesproken met de zusjes Kriegel om de schat te zoeken.

Maar eerst een beetje slapen als dat mag…

Bekijk HIER onze foto's

3 opmerkingen: