dinsdag 24 augustus 2021

dinsdag 24 augustus 2021

Alle piraten nog aan toe, opstaan landrotten. Er trok een piratenschip door de gang met veel lawaai en iedereen was wakker.

Die Soeza toch, net ontsnapt aan uil Morto en alweer in de problemen. Gelukkig kwam Peukel de kikker langs om haar te redden uit het moeras. Peukel weet ook opa Kakadoris wonen, op naar het bos. Maar eerst een beetje eten

Woef, woef. De honden vlogen erin en maakten verrijking voor de kippen en konijnen. Knuffelden met de varkens en wasten nog het eendenbad uit met hun handen.

Miauw, miauw. De poezen vingen kriebelbeestjes in de tuin en wist je dat er hier schorpioenvliegen zitten.

Hinnik hinnik. De Paarden wasten de pony’s en hielden een uitgebreide fotoshoot. En leerden trucjes aan de kippen en de geiten.

Samen leerden ze alles over kippen en ontsnapten uit de esckiproom.

Tok, tok. De kippen dansten de zumba. Gingen op inspirerende verkenning op de boerderij. En lieten hun creatieviteit de vrije loop op fantasie klei dieren.

Moe, Boe. De koeien maakten hun eigen spekrek. En wat past er beter bij spek dan eieren…

(Geluid van geiten). De geiten moesten verder hun vrijheid verdienen door klusjes te doen door paardenstallen uit te mesten en onkruid te wieden.

In de namiddag kwamen we eindelijk bij het hol van opa Kakadoris. Maar die was net aan het verbouwen. Snel nog even een nieuw interieur samen kopen met kroonkurken bij de antikikker.

Picknick onderweg naar huis. Nog een paar stinkende, vuile en zelfs propere kinderen douchen en in bed. Einde

FOTO'S

1 opmerking: