dinsdag 3 augustus 2021

Maandag 2 augustus 2021

Lieve mama en papa,

Eigenlijk heb ik geen tijd om een brief te schrijven en vooral ook geen zin J

Vanmorgen waren Rudy en Ronny er weer. Ze willen nog steeds wereldberoemd worden en dachten dat dat misschien zou lukken als ze meedoen op de Olympische Spelen. Ze waren alleen in geen enkele sport goed genoeg.

Na het ontbijt gingen we aan de slag op de boerderij.

De paardjes leerden vuur maken en in de namiddag hebben ze soep en pasta met groentjes gemaakt. Zelf pasta maken was een grote ontdekking. Dat komt dus niet gewoon uit een doosje in de winkel?

De hondjes hebben een rondleiding gekregen en maakten nadien verrijking voor de geiten. De poezen gingen na de rondleiding de hokjes van de konijnen uitkuisen.
In de namiddag wandelden de poezen en de honden met de ezel en de pony’s naar Bootjesven. We speelden samen spelletjes en hebben de pony’s geborsteld.

Vanavond waren Rudy en Ronny terug en hebben we allemaal nieuwe sporten uitgeprobeerd. Geen enkele was goed genoeg, dus moeten ze morgen een nieuw plan bedenken.

Slaapwel mama en papa. Het is hier superleuk!

(we hebben een beetje last met de wifi, daarom zijn we een beetje later, maar de nieuwe foto's zijn er!)

1 opmerking:

  1. Hey Noa en Noor ! Zo te zien hebben jullie de diertjes, en zeker de pony's, al gevonden ! Lijkt me een dolle boel daar ! Genieten maar ! Dikke knuffel vanuit Gooreind, mama en papa (Tinneke en Tom) xxx

    BeantwoordenVerwijderen