dinsdag 27 augustus 2019

Dinsdag 27 augusutus 2019

Deze ochtend werd iedereen gewekt door de radio. Al snel begonnen we de dag met een toneeltje, Kulderzipke moet vanmiddag op zoek gaan naar gro-en-ten om gro-en-ten-so-ep te maken om met de ge-ur daarvan de Knoerifast weer in slaap te krijgen.

Daarna snel een ontbijtje want we moesten aan de slag. De hondjes en geitjes gaven de dieren eten, de koeien en paarden verzamelden onderdelen voor hun knikkerbaan.

Toen was het tijd om aan de workshops te beginnen: De hondjes gingen kriebelbeesten zoeken en vangen, de koeien verzorgden alle dieren, de paarden leerden de dieren kunstjes aan en de geiten verzorgden de moestuin.

En het is alweer tijd om te eten! Eerst lekkere soep en dan balletjes in tomatensaus met puree. Als dessertje aten we een waterijsje, want we konden wat afkoeling gebruiken.

Na de middag gingen we op pad om Kulderzipke te helpen. We verzamelden veel gro-en-ten waarmee we soep konden koken. Geen enkel groepje had voldoende gro-en-ten maar alle groepjes samen hadden gelukkig wel genoeg verzameld. Oef! De Knoerifast slaapt weer!

We aten onze picknick op in het bos en waren ook al een beetje moe. Maar we waren vooral vuil en gingen eerst nog douchen.

Van al dat spelen in het bos waren we goed moe, dus gingen we snel naar ons bedje toe.

En toen waren er foto's

Geen opmerkingen:

Een reactie posten