zondag 9 augustus 2020

Zondag 9 augustus 2020

 Tegen 15 uur deze namiddag zaten we, een beetje puffend van de warmte, te wachten op onze eerste deelnemers. De aankomst was een beetje anders dan anders, maar iedereen hield zich netjes aan de maatregelen om ons kamp coronaveilig te starten. Waarvoor dank.

Als alle kindjes gearriveerd waren, gingen we eerst drinken en een vieruurtje eten. Drinken zal iets zijn waarvoor we deze week extra aandacht hebben.

Na het vieruurtje werden de naamkaartjes verdeeld en gingen we ons installeren op de kamers. Voor we het wisten was het tijd om te eten. Lekkere macaroni en een stukje fruit als dessert.

Na het eten kregen we bezoek van de zusjes Kriegel. Lien, Sien en Fien hebben de boerderij geërfd van oom Kriegel. Ze kwamen eens kijken wat ze allemaal gekregen hadden. Op de boerderij vonden ze een rol met een geheime boodschap. De geest van Oom Kriegel kwam zelfs uit zijn kist om de zusjes te helpen de boodschap te ontcijferen.
We zochten de code, dansten de kampdans, leerden elkaar kennen en nog veel meer.
Aan het einde van de avond konden we de geheime boodschap lezen. Er ligt een schat verborgen op de boerderij. Morgen zoeken we samen met de zusjes Kriegel verder uit waar die schat dan wel ligt.

En dan was het al tijd om te slapen. Iedereen was uitgeteld van te spelen en ook een beetje van de warmte. Slaapwel iedereen.

PS: via deze link kan je de foto's van vandaag bekijken, nog niet zo veel want we zijn hier nog maar net.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten